top of page

Training: Naar de kern van je persoonlijke kracht

Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Hoe geef ik mijn leven vorm? Wat is de weg die ik wil gaan? Waarom ontbreekt het me op sommige momenten aan kracht om die weg te volgen? Hoe krijg ik meer daadkracht en resultaat? Hoe maak ik verbinding met mijn innerlijke kracht? Wat is goed voor mij? Wat zijn mijn sterke kanten? Hoe versterk ik deze? Hoe zet ik deze neer in mijn leven? Als jij met een of meerdere van deze vragen rondloopt dan is deze training voor jou bedoeld!

02c654184795c984a7bf092ad6211b79.jpg

Waar de training specifiek gaat over hoe je vanuit jouw kern en kracht in interactie bent met jezelf en anderen, gaat Versterken van Persoonlijke Kracht over het vanuit jouw kern en kracht vormgeven van je leven in al zijn aspecten

De training

Deze training geeft je meer inzicht in je diepere wensen, emoties en kwaliteiten. Onderzoeken wat er tussen jou en je persoonlijke kracht staat kan je op weg helpen. Gesteund door jouw persoonlijke krachtbronnen kun je vervolgens zelf verantwoordelijkheid nemen om jouw leven (zakelijk en privé) vorm te geven.

 

Deze training is een ervaringsgerichte body-mind speurtocht. Emotionele blokkades zijn vaak terug te vinden in je lichaam, evenals je diepste wensen en je kwaliteiten. Door jezelf en niet je omgeving als uitgangspunt te nemen, krijg je de mogelijkheid om je vitaliteit, zelfbewustzijn en groeimogelijkheden te onderzoeken, uit te werken en te versterken.

 

Gebruikmakend van je eigen inbreng, werk je in de training op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Wij zetten daarbij werkvormen in als mindfulness, bewegings- en imaginatie oefeningen, voice dialogue en systemisch werken. Een persoonlijk coachingsgesprek helpt je om op koers te blijven.

Resultaat

  • Meer de regie in handen van je eigen leven;

  • Meer energie, zelfinzicht en bewustzijn

  • Meer balans tussen denken en voelen en

  • Meer rust en zelfvertrouwen.

Je bent met je hele persoonlijkheid aanwezig en reageert daadkrachtiger en zelfstandiger, in plaats van automatisch te reageren vanuit oude pijn. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven en weet dat de ander niet veel te verwijten valt. Zo kom je steeds dichter bij wie je werkelijk wilt zijn en datgene wat je wilt bereiken en geef je je groeimogelijkheden ruim baan.

Voor wie

Deze training is voor jou bedoeld als je het gevoel hebt dat er meer mogelijk is, maar je niet goed weet hoe dat vorm te geven. Je wilt wel anders handelen, maar het lukt je niet om daadwerkelijk de stappen te zetten, je blokkeert of verkrampt. In deze training moet je bereid zijn om naar jezelf te kijken. Je hebt een brandende wens om dingen anders te gaan doen, om vanuit jouw kernkracht je leven vorm te gaan geven.

bottom of page