top of page

Open middagen en avonden systemisch werken

De workshop systemisch werken is om je  kennis te laten maken met mijn werkwijze en je zelf het systemisch werk te laten ervaren. Er zijn elke maand open-middagen/avonden en geven waar iedereen welkom is. Daarnaast zijn er dagen met verschillende thema’s.

Je bent van harte uitgenodigd!

Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk of hoe het is om representant te zijn? Of heb je een persoonlijk vraagstuk dat je zou willen onderzoeken? Dan past deze workshop bij jou. In deze workshop maak je kennis met verschillende aspecten van opstellingen. We werken met door deelnemers ingebrachte cases en ontdekken verschillende thema’s binnen het systemisch werk. Door de opstelling van jezelf of een ander te beleven kun je nieuw inzicht krijgen op eigen (onbewuste) vragen.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, weleens een opstelling willen meemaken en/of een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Doel van de workshop

Na het afronden van de workshop Familieopstellingen:

  • heb je een eerste indruk en ervaring van systemisch werk

  • heb je nieuwe inzichten in je eigen familieachtergrond

  • heb je ervaring opgedaan als representant

  • weet je wat de grondslag van je vraagstuk is

Programma

We starten deze workshop met een korte inleiding over systemisch werk. Daarna gaan we aan de slag met opstellingen. Er is ruimte voor 2 vragen per middag/avond en 4/5 op een dag. Tijdens het begeleiden van opstellingen ondertitel ik de interventies hardop – waar mogelijk en gepast. Als de tijd het toelaat, doen we ook oefeningen en nemen we tijd voor reflectie, om zo inzichten op te doen en/of eerdere inzichten te helpen verdiepen en vertalen.

bottom of page