top of page

Over mij...

Mijn hart klopt voor mensen die om welke reden dan ook aan het vastlopen zijn. Of voelen dat ze het anders willen in de wijze waar in zij hun persoonlijk- en /of werkleven vormgeven. Ik ga graag met je op onderzoek om met nieuwe ogen naar je vraagstelling te kijken, waar mijn systemische kijk een belangrijk onderdeel is van mijn aanpak.

Mijn werkzame reis is begonnen in het voortgezet onderwijs, waar ik me vooral bezig hield met de ontwikkeling van leerplannen, coaching en leidinggeven. Een keerpunt kwam voor mij in 2000. Na een sabbaticaljaar vol met onderzoek, studie en bezinning, nam ik het besluit om mij meer te richten op zaken die de Kern raken. Ik word gedreven door mijn interesse in en nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties. Wat hen drijft is mijn passie. Zo begon trainings- en coachingsbureau KernCompany. KernCompany bestaat nu uit mijzelf, Gera Vermaas, en een schil van enthousiaste en betrokken professionals waarmee ik vanuit verschillende expertises mee samenwerk. 

In de vele jaren waarin ik mensen en teams begeleid, heb ik ontdekt dat werken via vaste protocollen vaak niet voldoende oplossing geven. Iedereen en iedere situatie is anders en verdient een passende benadering. Ik ben een nieuwsgierig en onderzoekend mens en altijd opzoek naar wat drijft een mens en/of organisatie en de systemen waar ze deel vanuit maken.
Dat is mijn lust en mijn leven! Op zoek naar nieuw invalshoeken, methodieken en behandelwijze welke de meeste inzichten of versnelling geven. Ik sluit geen enkele richting buiten en heb daardoor een goed gevulde gereedschapskist. Hieruit gebruik ik dat wat nodig is wat bij jou en jouw vraagstuk het meeste rendement geeft om je vrijer en lichter te gaan voelen, meer eigen regie gaat nemen vanuit je eigen KernKracht!

Je kunt mij altijd bellen, mailen of appen voor:

  • Opleiding en training systemisch werken voor mensen/professionals en organisaties

  • Systemisch werken in het onderwijs (teamdagen, supervisie, training)

  • Systemisch werk bij relaties, “probleem” kinderen, gezondheid, werk en afscheid

  • Individuele begeleiding met focus op een upgrade in je werk/leven

  • Burn-out en preventie

  • Stress

  • Meditatie (zowel actief als passief) (1 op 1 of een training)

  • Ademwerk en Lichaamswerk

  • Voicedialogue (training voor teams en individueel)

  • Traumaverwerking, ik zet hier ook EMDR en EFT bij in.

1660752448942.jpeg
IMG-20230107-WA0080.jpg

Mijn support

Dit alles doe ik trouwens niet alleen. Mijn trouwe assistent Sarah scoort een 10 voor haar aanwezigheid en draait elke opleiding en begeleiding mee. Waar mogelijk en nodig draagt ze sensitief haar steentje bij.

H  rtelijke groet,

Gera Vermaas

Wat er nog meer wordt gezegd...

Beatrice Nattermüller

Verzuimcoach bij Perspectief


Persoonlijke begeleiding


 

Gera’s kracht ligt in de combinatie van brede deskundigheid, integriteit en betrokkenheid. Dat creëert overzicht, vrijheid en daadkracht voor denken en handelen. Met humor en compassie schept zij ruimte en biedt tegelijkertijd kaders en perspectief. Ben je op zoek naar een coach die je aanspoort tot zelf-regie en heling, dan beveel ik je Gera van harte aan. Gera’s kracht ligt in de combinatie van brede deskundigheid, integriteit en betrokkenheid. Dat creëert overzicht, vrijheid en daadkracht voor denken en handelen. Met humor en compassie schept zij ruimte en biedt tegelijkertijd kaders en perspectief. Ben je op zoek naar een coach die je aanspoort tot zelf-regie en heling, dan beveel ik je Gera van harte aan.

bottom of page