top of page

Sunrise of the Soul - Workshop Ademmeditatie

Steeds meer mensen ontdekken ademwerk, als dé tool voor een betere gezondheid, stress- en emotieregulatie, betere (sport)prestaties, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. KernCompany biedt hier verschillende vormen in aan.

Een middag met de Quantum Light Breath Meditatie

Dit is een intensieve ademmeditatie op muziek. Door  de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een intens meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het hier en nu.

Wat ga je ervaren?

Een ervaring waarbij je door de muziek, je eigen ademhaling en de energie wordt meegenomen in een korte, intensieve helende reis.

Intensieve ademhaling

Door je ademhaling te intensiveren en je lichaam meer zuurstof op te laten nemen, ‘verandert’ de werking van je brein en schakel je het denkende deel grotendeels uit. Je opent hierdoor een gedeelte van je bewustzijn waar je gedurende een normale dag niet vaak komt. Doordat je waarneming verandert, zorgt dit voor inzichten, het loslaten van gedachten en controle én heb je toegang tot meer aspecten van jezelf. Dit kunnen pijnstukken zijn, maar ook het inzien van patronen en gedrag dat daarbij hoort

Groepsenergie

In je eentje ademen is goed, maar ademen aangaan in een groep voegt aanzienlijke waarde toe, en het maakt het ook leuker. De collectieve energie in de groep versnelt de stroming van transformerende energie, waardoor je sneller doorbraken en inzichten kunt ervaren.

bottom of page